ЗА НАС

БГСервиз е българска компания, започнала своята история през 2002 г. През всичките тези години
нашето „защо“ винаги е било едно и също – за да помогнем на фирмите да бъдат по-ефективни и
успешни с помощта на информационните технологии. Нашето „как“ в началото беше ограничено от
познанията на двамата основатели – Благомир и Юлиян и се състоеше от поддръжка и оптимизация
на техниката на клиентите. ИТ обслужването продължава да е успешно и добре функциониращо звено
на компанията, за което се грижи екип от над 20 човека. Повече информация можете да намерите на
www.bgservice.net.

Постепенно осъзнахме, че ефективността на операциите на една компания ще е все по-пряко свързана
с бизнес софтуера, който тя използва. След над 20 проекта по внедряване на чужди софтуерни
решения, установихме нуждата на бизнеса да разполага с инструмент, който да може да се адаптира
спрямо неговите конкретни специфики, а не да го принуждава да се променя заради вътрешни
ограничения. Така започна и историята на nZoom (конкретната причина може да прочете в клиентския
случай на Тангра).

2002 г.
БГСервиз е основана

Благомир и Юлиян, които досега са съответно автор и издател на Gamers’ Workshop решават да превърнат в бизнес, това което правят в свободното си време – фирма за ИТ обслужване на бизнес клиенти.

2002 г.
БГСервиз е основана

2002 г.
Първи клиент!

След няколко месеца идва първото партньорство с фирма Overhaul за внедряване на техния складов софтуер – KAMI, както и първият ни клиент – Air Trade Centre. С ATC продължаваме нашето сътрудничество и в момента, както за IT обслужване така и за nZoom

2002 г.
Първи клиент!

2004 г.
Регионален офис Варна

За да можем да предложим покритие на услугата ни в цялата страна, започна работа нашия
регионален офис във Варна.

2004 г.
Регионален офис Варна

2006 г.
Вътрешно звено софтуерни разработки

Края на 2006 година отбеляза крайъгълен камък в развитието на фирмата, като стартирахме вътрешен отдел за разработки и работата по нашия софтуерен продукт

2006 г.
Вътрешно звено софтуерни разработки

2011 г.
Партньори на ЕБВР

БГСервиз бе избран като партньор на Европейската Банка за Възстановяване и Развитие като консултант по внедряване на ИТ решения и бизнес софтуер.

2011 г.
Партньори на ЕБВР

2019 г.
Участие в Dare2Scale

БГСервиз бе избрана като една от 10-те компании, които имат сериозен потенциал за скалиране на бизнеса си и участва в първото издание Dare2Scale от Endeavor.

2019 г.
Участие в Dare2Scale

УПРАВИТЕЛИ

Красимир Стойчев

Красимир Стойчев

Мениджър

Красимир се присъедини към екипа на компанията през 2004 г., като оглави офиса ни във Варна (който тогава се състоеше само от него). В момента екипа на офиса е от 12 човека, като Красимир продължава със същото постоянство да оправдава доверието, което клиентите, колегите и собствениците му оказват. Желанието му да се намери най-доброто решение за клиента и да се спазят поетите уговорки превърна регионалния офис във Варна в сигурен и стабилен партньор за клиентите ни в региона. В почивните дни можете да намерите Красимир на любимия си мотор. Красимир е инженер по образование, женен с едно дете.
Благомир Петров

Благомир Петров

Мениджър

е основател на БГСервиз и отговаря за звеното за ИТ услуги на компанията. Неговата мисия е да кара нещата да се случват, по най-добрия начин, който е възможен. Инженер по образование, за него е предизвикателство да „преведе“ сложните технологични решения на ясен и разбираем език, като намери точното лекарство за всеки проблем. Вярва в това, че няма невъзможни неща, а само малки и големи предизвикателства за преодоляване. Извън работата обича разходки сред природата, компютърни и настолни игри. Женен с едно дете.
Юлиян Калдерон

Юлиян Калдерон

Мениджър

е основател на БГСервиз и отговаря за развитието на софтуерното звено на компанията. Икономист по образование, ентусиаст по призвание, Юлиян се гордее със сплотения екип и нестандартните, но работещи решения които успяват да изградят заедно. както,и с факта, че клиентската удовлетвореност и процента успешно приключени проекти са значително по-високи, отколкото стандартите за индустрията. Юлиян вярва, че е важно всеки да се стреми да връща обратно към обществото това, което е имал късмета да получи и влага енергията си в различни социални инициативи и проекти. Член на Lions Club St. John of Rila и активен участник в podkrepi.bg. Женен с две деца.

ФИНАНСИРАЙТЕ ВАШИЯ ПРОЕКТ

Стремим се да изградим дългосрочни партньорски взаимоотношения с организации, които са доказали лидерските си позиции в маркетинга и продажбите на консултантски услуги, софтуерно внедряване и хардуерни решения. Партньорствата ни са ключови за нашия успех и инвестираме много усилия в обучението и цялостната подкрепа на партньорските организации в процеса на продажба.

Успешно работим съвместно с няколко български компании от различни бизнес сфери и сме отворени към възможности за представителство на външни пазари.

IT ОБСЛУЖВАНЕ

Извършваме проектиране, изработка и поддръжка на специализирани IT системи. Визията на БГСервиз ООД е, че всеки един клиент трябва да получи професионално отношение във всяка стъпка – комуникация, управление на проекти, изработка и внедряване на софтуерни системи, ИТ обслужване и поддръжка. Може да разчитате на нас във всяка една от тях. Повече информация за компанията, продуктите и услугите, можете да откриете на основния ни корпоративен сайт www.bgservice.net.

ИНТЕГРИРАНА СИСТЕМА ЗА УПРАВЛЕНИЕ

Oписване на основните принципи, които се спазват във връзка със сертификатите

ISO 14001:2015
ISO/IEC 20000-1:2011
ISO 9001:2015
ISO/IEC 27001:2017