Направете запитване

Истории от практиката

За нас всеки проект е отделна глава, която пишем в успешната история на клиентите ни. Екипът ни вниква в дълбочина във всеки проект и му посвещава за максимален резултат. Нека заедно се гмурнем в успешните ни истории, разказани от екипа на първа линия.  

Успешни истории
Hero image

Разкази от първо лице

Обичаме това, което правим, екипът ни е сплотен и работи заедно от дълги години. Единственият резултат, който признаваме, е успех за клиента ни.

“Успяхме да реализираме продукт, който значително подобри техния процес, централизира го и постигна добри резултати, които реално очакваха от един софтуерен продукт.”
Photo

Координатор проекти

Даниела Клепалска за успешната история на "Соф Кънект"
“Решението, което предоставихме на “Стада”, беше разработено специфично за техните нужди - а именно мобилно приложение, което да помага на търговските им представители.”
Photo

Експерт бизнес развитие

Михаил Загорски за успешната история на "Стада"
В nZoom е изнесен целият процес за управление на поръчки. Ползите за “Тангра” са, че във всеки един момент в реално време може да проследяват етапите, през които преминава едно изделие.”
Photo

Координатор проекти

Ева Иванова за успешната история на "Тангра"

Успешните истории на нашите клиенти през погледа на екипа ни

Logo
Успешната история на Биотрейд

Компанията е лидер на пазара в своята сфера, а лидерите знаят, че конкурентноспособността е свързана с добра организация и дигитализация.

Logo
Успешната история на ЕйАрЕс

Като лидери на пазара в своята област клиентът ни ЕйАрЕс имаха нужда от решение, което не само да управлява сложните им организационни процеси, но и да им даде конкурентно предимство.

Logo
Успешната история на БЧК

Горди сме, че допринесохме към ефективността на организацията и ще Ви разкажем как точно се случи това.

Покажи още истории