Направете запитване

Политика по защита на личните данни

Този уебсайт www.n-zoom.com (“Уебсайт”) се притежава и управлява от “БГСервиз” ООД. Ние разбираме, че като посетител на нашия Уебсайт, Вие бихте могли да имате въпроси във връзка с информацията, която ни предоставяте, както и относно начина, по който я обработваме.

Тъй като уважаваме правото Ви за запазване на поверителността на личната Ви информация и данни, с настоящата Политика на поверителност бихме искали да Ви обясним каква информация събираме на Уебсайта и как я използваме. Тази политика за поверителност се отнася единствено за информация, която се събира чрез този Уебсайт и не се отнася за информация, събирана и обработвана от БГСервиз на основание други законосъобразни способи, подлежащи на друг вид регламентиране.

Информация, която събираме

В случай, че сте избрали да се регистрирате на нашия Уебсайт и да използвате предоставяните чрез него форми за връзка се изисква да предоставите някои лични данни, като например име(на), телефонен номер, e-mail. Събраната информация се обработва от “БГСервиз” единствено с цел предоставяне на искани от Вас услуги, подадени от Вас заявки/поръчки и осъществяване на връзка с Вас, като наши клиенти.


Вие не сте задължен/а и ние не изискваме от Вас да се регистрирате или да предоставяте персонално разпознаваема (лична) информация, за да разгледате нашия Уебсайт или за да осъществите достъп до по-голямата част от съдържанието му.

Вашите права

Вие имате:
 

 • Право на достъп до личните Ви данни, обработвани от “БГСервиз” ООД;
 • Право да искате извършването на подходящо коригиране, заличаване или блокиране на личните Ви данни и правото да възразявате по всяко време срещу обработването на личните Ви данни, когато има законни основания за това;
 • Право да бъдете уведомен/а преди да бъдат разкрити за пръв път личните Ви данни на трети лица или използвани от тяхно име за целите на директния маркетинг и да Ви бъде предоставена възможност да възразите срещу такова разкриване и използване;
 • Право да откажете обработване на личните Ви данни за целите на директния маркетинг.
 • Ако искате да упражните правото си на достъп до Вашите лични данни или да ги коригирате, може да се свържете с нас по удобен за Вас начин.
   

Начините за събиране и обмен на лична информация, които ние използваме са:

 • Форма за контакт, чрез която се обслужват заявки от наши клиенти и/или регистрирани на Уебсайта потребители;
 • Чрез e-mail до marketing@n-zoom.com.
   

Предоставеният от Вас имейл се използва за следните цели:

 • За идентификация на Вашите заявки, подадени през формата за контакт или друг онлайн канал за обслужване на клиенти.