Направете запитване

nZoom блог

Тук ще откриете последните тенденции и технологични новости в софтуерната разработка, които ни вдъхновяват да създаваме по-добри и ефективни приложения.

4 трика за лесна изрядност с фармацевтичните стандарти
4 трика за лесна изрядност с фармацевтичните стандарти

Фармацевтичните компании имат ангажимент за съотвествие с куп стандарти и често това може да ги разсейва от основната им цел - да са ефективни и печеливши.

21 януари 2024

Кратък наръчник за успешен избор на бизнес софтуер - част 2
Кратък наръчник за успешен избор на бизнес софтуер - част 2

Изборът на софтуерен доставчик е не по-малко важен от подбора на съответстващото на Вас софтуерно решение. Нашият опит показва, че важна роля за успешното внедряване на един бизнес софтуер (а при ERP и CRM проектите ролята е ключова) е услугата която съпътства целия процес. Разбирането ни е, че внедряването и последващата поддръжка на една информационна система представляват комплексна услуга и само когато тя е извършена добре и компетентно, ще можете да извлечете максимална полза от инвестицията си. Затова Ви съветваме да бъдете много прецизни при избора на подходящ партньор, особено когато сте спрели избора си на софтуерно решение, което може да бъде доставено от различни компании. Ето как да подобрите шансовете си при избора на софтуер и доставчик към него:

03 януари 2024

Кратък наръчник за успешен избор на бизнес софтуер - част 1
Кратък наръчник за успешен избор на бизнес софтуер - част 1

За да изберете подходящ бизнес софтуер за Вашата компания, е от съществено значение предварително да дефинирате Вашите изисквания. Независимо дали става въпрос за ERP (система за управление на ресурсите на компанията), CRM (управление на взаимоотношенията с клиенти), софтуер за документооборот, складово стопанство или специфичен софтуер, предназначен за управление на конкретен отдел във Вашата компания. Можете да използвате този кратък наръчник, за да направите правилния избор.

01 ноември 2023

ERP срещу CRM?
ERP срещу CRM?

Ако досега във Вашата организация сте внедрявали ERP решение и сте останали с убеждението, че това ще бъде единствената система, с която ще се работи във фирмата, може да се замислите какъв под-модул на ERP системата е CRM и как да го използвате. Истината е, че CRM си е съвсем отделен вид софтуерни системи и в огромна част от компаниите по света, ERP и CRM работят паралелно като обменят данни помежду си, за да автоматизират процесите в компанията.

24 октомври 2023

Покажи още