Направете запитване
Logo

Успешната история на Биотрейд

Photo

За „Биотрейд“

„Красотата ще спаси света“ и партньорите ни от „Биотрейд“ действат активно по тази мисия, като правят достъпни дерматологичните си козметични продукти в аптеки и при медицински лица. Компанията е лидер на пазара в своята сфера, а лидерите знаят, че конкурентноспособността е свързана с добра организация и дигитализация.

Как започна партньорството ни и какви предизвикателства стояха пред нас

Партньорството ни с „Биотрейд“ започва още през 2017 г. Последният проект, който реализирахме заедно, целеше да им съдействаме да организират посещенията на търговските си представители в Румъния по аптеки и медицински лица.

Какво решение изготвихме специално за тях

Предложихме на „Боитрейд“ решение на nZoom, с което:

  • да планират посещенията си по контрагенти,
  • да изготвят седмичен график и
  • да отчитат ежедневните си дейности.

Разбира се, за пълна ефективност, беше логично резултатите от дейността им да се отразяват на момента и така допълнихме решението с мобилно приложение. Това дава възможност на търговските представители да нанасят в системите данни от всяка проведена среща непосредствено след нея и лесно и удобно да извличат необходимите им данни дори извън офиса.

Какви са резултатите от внедряването на nZoom за компанията

  • Проследимост: Отчитане на дейността в мобилно приложение по време на самото посещение или непосредствено след него – кои обекти са посетени и какви материали са оставени там.
  • Спестяване на време: което до момента отделяха след приключване на своите обиколки, за да създават отчети.
  • Удобство: Не е необходимо търговските представителите помнят или записват нещо по време на срещите си, за да могат да се отчитат впоследствие.
  • Бърза отчетност: След това мениджмънтът може да използва тези данни, за да генерира справки в системата, предоставящи анализ за извършените дейности.
  • Лесна организация и разпределение на екипите: Освен това, графикът на всеки търговски представител е видим и от мениджърите и така могат да проследяват заетостта и натовареността на екипите. Разполагат и с модул Отпуск и болнични, който също е видим в календара.

 

Още успешни истории

Logo
Успешната история на БЧК

Горди сме, че допринесохме към ефективността на организацията и ще Ви разкажем как точно се случи това.

Logo
Успешната история на ЕйАрЕс

Като лидери на пазара в своята област клиентът ни ЕйАрЕс имаха нужда от решение, което не само да управлява сложните им организационни процеси, но и да им даде конкурентно предимство.