ПАКЕТНИ РЕШЕНИЯ ЗА БИЗНЕСА

Комбинирахме знанието на нашите клиенти с добрите софтуерни практики и създадохме „вертикални“ решения за различни бизнес области. Така съчетахме предимствата идващи от гъвкавостта на nZoom със специфичните познания по процесите в конкретната индустрия.

ОСНОВНИ ПРЕДИМСТВА

За нашите клиенти това също означава стабилна поддръжка, разумна цена на решението и възможности за разширение. Тези предимства трудно могат да се комбинират на малък пазар като българския. Обемът на продажби трудно може да издържа фирма, специализирала се в конкретно решение, а същевременно локални специфики правят трудно адаптирането на готови международни решения.

Фокус върху услугите

Както ще забележите, повечето решения са за компании в областта на професионалните услуги и това не е случайно. Търговските компании имат много по-голям избор докато търсят софтуерни решения. При фирмите за услуги Excel продължава да бъде основният инструмент за проследяване на работата. Докато не открият nZoom.
Това не означава, че не можем да бъдем полезни и за една търговска компания. Особено ако има няколко канала за продажби и специфични процеси. Ако не намерите вашето решение в този списък, най-добре се свържете с нас. Има шанс да сме решавали проблеми във вашата бизнес област, но да не сме го вписали тук.

ЦЕНОВО ПРЕДЛОЖЕНИЕ

Пакетните ни решения се предлагат срещу месечна такса и годишен договор. Отделно има и първоначална такса по настройка на системата спрямо вашите допълнителни изисквания, свързване с допълнителни системи, обучение.
Месечните такси започват от 250лв на месец без ДДС (за някои бизнес области)
Повече информация можете да видите в секцията на сайта „Цени“, а за конкретно предложение се свържете с нас.

СЛЕДНИТЕ КЛИЕНТИ НИ СЕ ДОВЕРИХА

Държим на думата си и изпълняваме ангажиментите си. Това ни помогна да спечелим доверието и изградим дългосрочни партньорства с утвърдени български и световни компании.

+

Marcellamoda