Направете запитване

Пакетно решение

Управление на склад

Софтуерът за складово стопанство помага на микро и малките предприятия да управляват своите складове и стокови наличности по-ефективно. Той осигурява по-добра видимост и контрол върху процесите в склада.

Какво мога да постигна: 

 1. По-малко грешки – проверката на издаването на стока от продажба директно от мобилно устройство намалява значително грешките при изпълнението на заявки.
 2. Намаляване на разходите и загубите - оптимизацията на процесите в склада води до по-голяма точност на инвентара и по-оптимално управление на запасите.
 3. По-бързо изпълнение на поръчки: автоматизацията на задачите в склада и възможността за по-бързо намиране на стоката намалява времето за обработка на поръчки, което води до по-доволни клиенти и служители.
Как да се възползвам от финансиране

Как да се възползвам от финансиране

Кога може да ми е нужен:

 1. За избягване на неточни количества, водещи до проблеми с поръчки и доставки.
 2. За да оптимизирате наличностите спрямо сезон, активност или друг предвидим фактор.
 3. За да управлявате лесно върнати стоки.
 4. Когато имате много различни продукти и искате да следите наличностите им в реално време.
 5. Когато служителите допускат грешки при изпълнение на поръчките или им отнема много време да го направят, защото не знаят коя стока къде се намира.
 6. Когато имате нужда от информация за движението на стоките в различните Ви складове, включително пристигане и изпращане.
 7. Когато искате да оптимизирате използването на складовото пространство и да избегнете излишък и заседяване.
 8. Когато искате по-добра координация и управление и интегрирате управлението на склада с други системи.

 

Какво казват проучванията:

Най-голямата полза от софтуера за складово стопанство е намаляването на оперативните разходи. Според McKinsey, компаниите могат да намалят разходите с до 10% чрез оптимизация на процесите в склада.

Клиенти, които ни се довериха