nZoom

EnglishКонтактиКарта на сайтаFAQВход за клиенти
+ 359 2 462 7000


nZoom


Технология...


Галерия...


Ресурси...


Какво е nZoom?


За кого е подходящ?


Конкурентни предимства


nZoom Версии


РесурсиПреглед на nZoom
Какво е nZoom

Функционални модули на nZoom

nZoom е нашият отговор, когато въпросите са свързани с организация на ресурси, комуникация и информационни потоци. Започнахме, провокирани от потребностите на наши клиенти по-добре да следят и организират документооборота в своите компании. През годините развихме гъвкав бизнес софтуер, който обхваща много повече функционалности и дава възможност за цялостно управление на взаимоотношенията с клиентите (CRM) и бързина на достъп до необходимите данни без това да нарушава фирмената политика за контрол на достъпа и конфиденциалност на информацията. Заложената в nZoom логика прави нашата платформа незаменим партньор в процеса по ISO-сертификация. Описването на всички бизнес процеси и фирмени процедури през системата nZoom предотвратява безкрайното увеличаване на хартиения документооборот, който фирмите, преминаващи през подобен процес на сертифициране, посочват като основен проблем.

nZoom не може да бъде класифициран като софтуер от определена категория, а по-скоро представлява функционална комбинация от различни “класически” софтуерни решения. Инфографиката представя възможностите на системата спрямо най-разпространените от тях. Когато стълбчето на решението е извън нашата елипса, не всички стандартни възможности на този тип решение са реализирани в нашата платформа.
Свържете се с нашите консултанти, за да разберете повече.


За кого е подходящ nZoom?


Кои са конкурентните предимства на nZoom?Copyright © БГСервиз ООД, 2010 - 2019. | Уеб дизайн Webrich ServicesEnglishКонтактиКарта на сайтаFAQВход за клиенти


nZoomФункционални МодулиРешенияЗа Нас