nZoom

EnglishКонтактиКарта на сайтаFAQВход за клиенти
+ 359 2 462 7000


Решения


CRM...


Браншови Решения...


Адвокатски Кантори


Агенции за преводи


Агенции недвижими имоти


Архитектурни бюра


Консултантски компании


Проектантски компании


Сервизни компании


Строителни компании


Счетоводни къщи


Събиране лоши вземания


Списък


Управление Отдели...


Накратко


Документооборот


Управление на качеството


Управление човешки ресурси
Софтуерно решение за сервизи и сервизни центрове

Работата на един сервиз може да бъде значително улеснена чрез въвеждането на бизнес софтуер за управление на сервизните поръчки и следене на техния статус. Сред възможностите, които системата има са:

Електронни сервизни карти

При желание от страна на клиента той може да получава известия при промяна на статуса на неговата поръчка (например „Поръчани резервни части“, „За тестове“), както и при приключване на работата по нея да получи автоматично SMS да посети сервиза. Спрямо вижданията на Вашата организация, клиентите могат да имат достъп до уеб-страница Ви, от която да проверяват статуса на поръчката (например при въведено име и номер на поръчката). Като последен вариант остава обаждането на клиента в сервиза, където за няколко секунди чрез справка в софтуера може да се даде актуален отговор на запитването.

Координация и разпределение

Системата е ефективна когато сервизът работи с множество приемни пунктове на техниката, като проследява пътя на артикула от приемането му до получаването му по куриер в сервиза и разпределянето му към съответните специалисти. Управителят на компанията получава веднага информация кой техник по колко поръчки работи в момента, колко е изработил за конкретен период от време и каква е неговата ефективност – има ли рекламации за работата му, какви приходи е донесъл на фирмата и прочее. Може да се проследи и общата ефективност на приемните пунктове – брой поръчки и генериран финансов резултат.

Досиета и планова поддръжка на техника

При сервиз на оборудване с висока стойност, софтуера може да се настрои да създава регистър на всеки един ремонтиран елемент и да следи всички дейности, които са извършвани по него. По този начин се води електронно досие на съответното оборудване и спрямо зададените му параметри, системата може да „подсеща“ за извършване на текущи и планови действия по неговата поддръжка.

Гаранционен сервиз

При работа на системата като гаранционен сервиз е възможно представители на марките, които обслужвате да имат достъп до системата, в която да разглеждат справки, които касаят единствено обслужените гаранционно сервизни поръчки. Въз основна на договорите, които са подписвани между двете страни, системата може да изчислява сама възнаграждението дължимо от всяка една марка за гаранционната поддръжка на техниката.
Обадете се или ни пишете, за да Ви представим нашето решение и възможностите да се настрои спрямо Вашите нужди.

Софтуер за сервизи накратко:
  • Координация на всички приемни с централния сервиз - подаване в реално време на поръчки, заявки, статуси.
  • Възможност клиента да проверява в реално време статуса на поръчката си и да се известява при нейното приключване.
  • Проследяване на моментното натоварване на сервизните специалисти и следене на извършената работа от тях за период от време.
  • История на всички дейности, които са извършвани върху един и същи артикул.
  • Възможност за достъп на фирмите, чийто стоки се сервизират гаранционно в сервиза - електронно отчитане и фактуриране на извършената работа.


Copyright © БГСервиз ООД, 2010 - 2019. | Уеб дизайн Webrich ServicesEnglishКонтактиКарта на сайтаFAQВход за клиенти


nZoomФункционални МодулиРешенияЗа Нас