nZoom

EnglishКонтактиКарта на сайтаFAQВход за клиенти
+ 359 2 462 7000


Модули


Накратко


Задачи


Контрагенти


Проекти


Документи


Календар


Договори


Финанси


Отчети


Складово Стопанство


Клиентски достъп


Отчитане на време
Клиентски достъп

  • Портални системи - Системата позволява да създавате портали за вашите клиенти, в които те да влизат с персонални имена и парола. В портала, те могат директно да добавят нови документи (например заявки, поръчки, оплаквания), да преглеждат техния статус, както и да дават обратна връзка по документи, които са насочени към тях (например одобряване на визия на реклама). Допълнително системата може да им показва синтезирана информация под формата на справки (например неплатени фактури, изтичащи гаранции).
  • Вход за партньори - С подобна функционалност може да бъде пусната системата и при работа с доставчици или партньори. Мултиезичността на системата позволява всяка една страна да разглежда системата на собствения си език, което я прави подходяща за компании с мрежа от контакти в различни страни.
  • Права - Чрез системата от права в системата можете много детайлно да контролирате до кои записи в системата да дадете достъп на вашите контрагентиCopyright © БГСервиз ООД, 2010 - 2020. | Уеб дизайн Webrich ServicesEnglishКонтактиКарта на сайтаFAQВход за клиенти


nZoomФункционални МодулиРешенияЗа Нас